Makelaardij Jacobs is een gecertificeerd makelaarskantoor welke gespecialiseerd is in aan- en verkoop van onroerend goed. Daarnaast omvat kwaliteit volgens Makelaardij Jacobs een klantgerichte werkwijze, een gedegen kennis van de woningmarkt, veel gevoel voor service en een absolute mate van betrouwbaarheid. Wij hebben een overwicht in de markt door uitsluitend kwaliteit te leveren en beschikken over een echte verkoopmentaliteit als het uw woning betreft!

In Nederland wisselen jaarlijks honderdduizenden woningen, maar ook bedrijfsgebouwen en agrarische onroerende zaken van eigenaar. Daarnaast worden er tienduizenden nieuwe woningen opgeleverd die door een eerste eigenaar worden betrokken. Bij veel van deze transacties is een makelaar in onroerende zaken betrokken. Hij speelt een rol in het bemiddelen tussen koper en verkoper. In dit verhaal leggen wij u uit waarom het inschakelen van een makelaar geen overbodige luxe is. Bovendien hopen wij u ervan te overtuigen dat u dan het beste voor een VastgoedPro-makelaar kunt kiezen.

Wij gaan er vanuit dat het kopen of verkopen van een woning voor u geen dagelijks werk is. Dan is de hulp van een makelaar onontbeerlijk. Hij beschikt over de kennis en de ervaring om het hele traject tot en met de overdracht bij de notaris te begeleiden. De VastgoedPro-makelaar maakt u wegwijs in alle regelingen en procedures die kopen en verkopen vaak zo ondoorzichtig maken en hij loodst u veilig langs alle voetangels en klemmen. De VastgoedPro-makelaar geeft een goed advies, een gedegen begeleiding en de zekerheid dat de transacties in uw voordeel tot stand komt.