Verkocht

Halderweg 83 6721 ZJ Bennekom

Omschrijving

Welkom bij Halderweg 83 in Bennekom.

Instapklare verduurzaamde woning met eventueel een garage te koop.

Op een mooie rustige locatie in een kindvriendelijke woonwijk staat deze verrassend strakke tussenwoning. In deze tussenwoning kunt u nog jaren met veel plezier wonen zonder grote verbouwingen. In het jaar 2018 is er veel aan de woning gerenoveerd zoals de keuken, badkamer, toilet en meterkast. Verder zijn er zonnepanelen en een zonneboiler geplaatst. Deze verduurzaamde woning heeft een zeer lage energierekening per maand.

Deze goed onderhouden woning heeft een woonkamer van maar liefst 36 m2. De verdieping is aan de voorzijde voorzien van een dakkapel. De achtertuin is verzorgd en gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde heeft u een prachtig vrij uitzicht. Bij de woning (vraagprijs € 349.500,- k.k.) is er de mogelijkheid om een garage bij te kopen van ca. 16.5 m2 (vraagprijs € 32.500,- k.k.) gelegen aan Boterbloem 31A.

Het centrum van Bennekom, met een diversiteit aan winkels en leuke restaurantjes, is op loop-/fietsafstand. In de directe omgeving is een basisschool met BSO en kinderopvang. De Universiteit van Wageningen, de bushalte en treinstation Ede-Wageningen zijn goed bereikbaar. Dit geldt ook voor de uitvalswegen A12/A30.

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal met toegang tot de meterkast, trapopgang en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een nette pvc vloer en praktische schuifpui. In de woonkamer is een extra halletje met toegang tot de moderne toiletruimte met fonteintje. De lichte woonkamer heeft voldoende ruimte voor een eet- en zitgedeelte. Verder kijkt u vanuit de woonkamer vrij weg.

De moderne open keuken (2018) in lichte kleurstelling is voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afzuiging. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is ruim bemeten en beschikt over een 2e keukenblok. Op de vloer ligt laminaat.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 2 grote slaapkamers, separaat toilet en een keurige badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een grote dakkapel (2018). De slaapkamer aan de achterzijde krijgt voldoende daglicht door een kunststof Velux dakvenster met screen (2018). De keurige laminaatvloer, wanden en plafonds maken deze kamers compleet.

De geheel betegelde badkamer (2018) heeft een fraaie kleurstelling. Het kunststof Velux dakraam met screen zorgt voor natuurlijk licht en ventilatie. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, designradiator en een wastafelmeubel. Tevens treft u hier de aansluiting voor het witgoed.

Tweede verdieping:
De zolder kan gebruikt worden als bergruimte en is op stahoogte. Hier treft u de opstelling van de CV ketel en zonneboiler (2018). Het is mogelijk om hier een slaapkamer te realiseren. De toegang krijgt u middels een vlizotrap.

Tuin:
Vanuit de woonkamer of bijkeuken betreedt u het ruime terras. Het terras is voorzien van een strakke overkapping. Verder bestaat de tuin uit borders met diverse planten en struiken. Achterin de tuin staat een ruime houten berging met achterom.

Bijzonderheden:
– Kunststof kozijnen met isolerende beglazing voorzijde woning (2018);
– Houten kozijnen met isolerende beglazing achterzijde woning;
– Volledig geïsoleerd;
– 6 zonnepanelen en zonneboiler (2018);
– Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving;
– Kindvriendelijke en groene omgeving;
– Energielabel B;
– Bouwjaar 1987, perceel 148 m2, woonoppervlak ca. 97 m2 en inhoud ca. 341 m3.

Oplevering in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
97 m²
Overige inpandige ruimte
9 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
11 m²
Externe bergruimte
26 m²
Perceel
148 m²
Inhoud
341 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, wasmachineaansluiting, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, natuurlijke ventilatie, schuifpui, zonnepanelen

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, zonneboiler
Cv-ketel
Atag ( gestookt uit 2018, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Bennekom E 9720
Oppervlakte
148 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BNK01-E-9720

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
41 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken