Verkocht

Edeseweg 95 6721 JS Bennekom

Omschrijving

Welkom bij Edeseweg 95 in Bennekom.

Aan de Edeseweg staat deze karakteristieke vrijstaande woning waar authentieke elementen op een prachtige wijze zijn gecombineerd met hedendaags wooncomfort. Rijd over de lange oprit en parkeer de auto voor de garage. Deze charmante woning heeft 3 slaapkamers, een zolderberging met mogelijkheden, een luxe badkamer, een zeer ruime woonkamer, een fijne woonkeuken, een prachtige tuin en nog veel meer… Dit is een woning met een grote aantrekkingskracht waar je op slag verliefd op wordt.

Bennekom is een gezellig, rustig dorp op de grens van de zuidwestelijke Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Ede en Wageningen zijn vlakbij, net als de Wageningen University en treinstation Ede-Wageningen. Bennekom heeft een gezellig dorpscentrum met meerdere supermarkten, winkels, scholen en gezellige restaurants. Binnen 5 minuten rijd je de A12 op richting Utrecht, Arnhem en de aansluitende snelwegen A2, A27 en de A30. Bus 86 richting Wageningen en het treinstation Ede-Wageningen stopt in de straat; hiermee is een goede bereikbaarheid gewaarborgd.

Indeling:

Begane grond:
Via de oprit aan de rechterzijde van de woning kom je bij de voordeur met overdekte entree. Je komt binnen in de licht hal die toegang biedt tot de keuken, woonkamer, modern toilet met fonteintje en meterkast.

De woonkamer etaleert al haar charme en biedt veel wooncomfort. Aan de voorzijde bevindt zich de zeer ruime zitkamer met gashaard en aan de achterzijde het eetgedeelte. Het strakke plafond en de wanden geeft een verzorgde indruk en de nette parketvloer maakt deze ruimte compleet. Middels schuifdeuren bereik je het overdekte terras met aangrenzend de tuin.

Vanuit de hal is de ruime woonkeuken te bereiken. De keuken in hoekopstelling heeft voldoende bergruimte en beschikt over de volgende apparatuur: combi-oven, vaatwasser, dubbele spoelbak, 6-pitsgaskookplaat met oven en afzuiging. De deur geeft toegang tot de tuin.
Vanuit de woonkeuken bereik je de ruime kelder. Deze ruimte is mogelijk de ideale hobbykamer. Hier bevindt zich ook de opstelling van de CV.

Eerste verdieping:
Via de trap bereik je de ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de wasruimte.

De drie slaapkamers zijn ruim bemeten. Een slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning de tweede aan de zijkant en heeft toegang tot een klein balkon. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een ingebouwde kastenwand.

De badkamer is modern, strak en luxe. De mooie tegels op de wanden en vloer geven een open uitstraling en verder is er een ruime inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel, designradiator en zwevend toilet. Via de badkamer bereiken we de wasruimte met de aansluitingen voor het witgoed. De oude badkamer is intact gehouden en hier kun je een eigen invulling aan geven.

Tweede verdieping:
De huidige situatie is dat u met een vlizotrap deze ruimte bereikt. Op eenvoudige wijze maakt u hier een vaste trap wat dan de mogelijkheid geeft om 2 ruime slaapkamers te realiseren.

Exterieur:
Deze stijlvolle woning staat op twee percelen met een gezamenlijke oppervlakte van 754 m2. Het merendeel van de tuin is georiënteerd op het zuidwesten. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein en in de tuin biedt veel privacy. De bomen, hagen en beplanting geven de tuin een mooie uitstraling. Vanuit de woonkamer kijk je mooi weg over de vijver in de voortuin. Aan de achterzijde is het goed vertoeven onder het overdekte terras. Achter het huis staat een ruime garage met berging met links een carport.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1953, perceel 754 m2, woonoppervlakte 166 m2, kelder 32 m2, garage 31 m2 en een inhoud van 720 m3
– 12 zonnepanelen
– Vloerverwarming in de badkamer, keuken en aanbouw woning
– Op loopafstand van het centrum
– Goed onderhouden woning met grotendeels dubbelglas
– Grote garage met oprit waar meerderen auto’s kunnen parkeren
– Overdekt terras
– Parkeren op eigen terrein
– Aanvaarding in overleg

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Soort dak
Pannen
Ligging
Open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
166 m²
Overige inpandige ruimte
58 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
28 m²
Externe bergruimte
31 m²
Perceel
754 m²
Inhoud
720 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, inloopdouche, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Alarminstallatie, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, schuifpui, tv kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie
Verwarming
Cv ketel, gashaard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit ( gestookt uit 2016, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Bennekom E 7254
Oppervlakte
676 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BNK01-E-7254
Perceelnaam
Bennekom E 12189
Oppervlakte
78 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BNK01-E-12189

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken