Verkocht

Bremlaan 12 6713 EB Ede

Omschrijving

Op de hoek van de Bremlaan en de Papekoplaan staat deze charmante woning met een vrijstaande garage, oprit en een mooie tuin met zon én schaduwplekjes. De woning heeft een grote eetkeuken, een woonkamer met erker en openslaande deuren, drie slaapkamers, een grote zolderverdieping met vaste trap, een woonkamer met erker en een gezellige eetkamer met aangrenzende keuken. De hoeveelheid leefruimte is veel meer dan de charmante voorgevel doet vermoeden.

De vrijstaande woningen in de Bremlaan tonen stuk voor stuk karakter dankzij de puntdaken, boogvormige deuren en de erkers. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van het centrum, treinstation, onderwijsvoorzieningen. Op loopafstand is winkelcentrum Rozenplein met onder andere een Albert Heijn supermarkt bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Stap via de voordeur in de hal van deze fantastische vrijstaande woning met karakter. Links in de hal zijn de meterkast, de mooie trap naar de eerste verdieping, de toegang tot de (wijn)kelder en de toiletruimte. Het hoge plafond, de boogvormige voordeur en de paneeldeuren geven deze hal een geweldige sfeer. De laminaatvloer ligt niet alleen in de hal, maar ook in de woonkamer en de eetkeuken; kom je mee om de sfeer verder te proeven?

De woonkamer van Bremlaan 12 heeft een erker aan de voorzijde, openslaande deuren naar de achtertuin en een marmeren schouw. Ruimte in overvloed en dankzij de grote ramen is het heerlijk licht in de woonkamer. Dankzij de uitbouw heeft de woning een mooie eetkeuken.

De keuken heeft een lichtkoepel en een raam waardoor je kijkt naar de achtertuin. De hoekopstelling heeft veel bergruimte en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een inductiekookplaat (2019), afzuigkap, oven (2018), vaatwasser (2019), magnetron en een koelkast met klein vriesvakje.

In de eetkamer is de doorgang naar een portaal met toegang tot de tuin en de badkamer. De badkamer is vernieuwd in 2018 en ingedeeld met een douche, brede wastafel met twee kranen en veel bergruimte. In de badkamer staan de wasmachine en droger opgesteld; keurig op elkaar en dichtbij de tuin voor het geval je was in de buitenlucht wil drogen.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de toiletruimte met wastafel te bereiken. Op deze verdieping zorgen de paneeldeuren, de houten dakconstructie en de laminaatvloer voor de juiste sfeer.

Alle slaapkamers hebben speelse schuine dakvlakken en de grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste (garderobe)kast en openslaande deuren naar het balkon. Op het balkon geniet je van de vroege ochtend- en avondzon en het zicht op de achtertuin.

De badkamer is weliswaar op de begane grond, maar op de eerste verdieping heb je de beschikking over een toiletruimte met wastafel, voorzien van koud en warm water. Naar het toilet gaan en tandenpoetsen, het kan gewoon boven.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap kom je op de ruim 7,70 meter diepe zolder met een raam in de voorgevel, een dakraam in het schuine dakvlak en stahoogte in de nok. De zolder is nu in gebruik als bergruimte, maar kan prima gebruikt worden als een extra (slaap)kamer.

Exterieur:
Deze stijlvolle woning staat op een ruim perceel en heeft een onderhoudsvriendelijk voor-, zij- en achtertuin. Aan de voorzijde zie je grind, een taxushaag en een lage erfafscheiding welke is begroeid met klimop. Aan de rechterzijde zijn de groenblijvende haag en diverse beplanting de blikvangers.
Strakke lijnen domineren in de achtertuin. Direct achter de woning is een groot, deels overdekt terras waar je dankzij de tv-aansluiting niets meer hoeft te missen van je favoriete tv-programma. Verder is de achtertuin ingedeeld met sierbestrating, grind, kunstgras en een brede border met merendeels groenblijvende planten en struiken. Voor jong en oud is dit een fijne tuin.

Aan het einde van het perceel staat de vrijstaande garage met bergzolder en oprit. Dankzij deze garage heb je altijd een parkeerplek op eigen terrein en in de garage is voldoende ruimte voor fietsen, motor, een auto of een scooter. De garage heeft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur; met een druk op de knop opent of sluit de geïsoleerde toegangsdeur.

Bijzonderheden:

– Vernieuwde groepenkast (2001) met 12 groepen (aparte groepen voor inductiekookplaat, wasmachine en
droger) en 3 aardlekschakelaars;
– De keuken is in 2008 uitgebouwd;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Ecomline HR Excellent, 2001);
– Houten kozijnen voorzien van isolatieglas (m.u.v. toiletraam);
– Het buitenschilderwerk is in 2015 gedaan en in 2019 zijn enkele dakgoten opnieuw geschilderd;
– De garage is gebouwd in 2006;
– De woning heeft dak- en spouwmuurisolatie;
– Diverse extra’s waaronder veel stopcontacten in de woning en achtertuin, buitenkraan aan de voor- en
achterzijde, dubbele koud water aansluiting in de garage en zinken hemelwaterafvoeren.

Aanvaarding: in overleg

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
128 m²
Overige inpandige ruimte
7 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
16 m²
Externe bergruimte
26 m²
Perceel
390 m²
Inhoud
431 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
D

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ede K 12958
Oppervlakte
390 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EDE01-K-12958

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken