Verkocht

Schoolstraat 35 B 6721 CR Bennekom

Omschrijving

Op een mooie locatie aan de Schoolstraat staat de appartement villa “Pescara”.

Dit ROYALE 3-KAMER APPARTEMENT op de begane grond (96 m2) heeft een groot terras, een eigen tuin en in het souterrain bevindt zich de parkeergarage met 2 eigen parkeerplaatsen en de grote berging.

Volgens de geschiedenis gaan we van Beringchem (jaar 1296) naar Bennekom (2020) en de tijd heeft gelukkig niet stil gestaan. Een dorp (gelukkig nog) met alle charme van het kleine, maar met alles van het grote in de directe nabijheid. Wanneer u een liefhebber bent van natuurschoon, dan ligt alles om u heen; zowel de fraaie bossen en heide aan de oostkant alsook het vlakke polderlandschap van de Gelderse Vallei aan de westkant. Voor de normale en dagelijkse boodschappen biedt het centrum van Bennekom (op loopafstand) een rijk en kwalitatief hoogwaardig winkelapparaat. Wanneer u wat meer van winkelen houdt, ligt zowel Ede, als Wageningen op fietsafstand.

Qua verbindingen met de rest van het land kunt u niet beter wonen; op 5 minuten afstand bevindt zich het intercitystation Ede/Wageningen. De aansluitroutes A12/A30/A50 zijn allen goed te bereiken. Verder ook dicht gelegen bij alle sociale voorzieningen zoals cultuur en ziekenhuis “De Gelderse Vallei”.

In 2016 is in dit parkachtige gebied deze appartement villa ontwikkeld waarbij is gekozen voor het behoud van bestaand groen. Onder het appartement bevindt zich een eigen parkeergarage en bergingen, welke via de lift of trap in verbinding staan met de eigen woonverdieping. Voor gasten is er voldoende parkeerruimte aanwezig. Aan veiligheid is optimaal aandacht geschonken: uw bezoek meldt zich via de camera/intercomunit en wordt daarna door u via een centrale deuropener binnengelaten. De toegangsdeur van de garage bedient u vanuit de auto.

Dit goed onderhouden appartement ligt op de begane grond en is keurig afgewerkt. Uniek is dat er zowel aan de voor- als achterzijde een terras aanwezig is. Verder is er een eigen tuin van 54 m2 aanwezig. Er is dus altijd wel een zonnig plekje te vinden en ervaart u een optimaal gevoel van privacy!

Indeling:
Middels de ruime hal bereikt u diverse vertrekken en we beginnen met de grote woonkamer. Wat gelijk opvalt is dat het een lichte woonkamer is. De keurige pvc vloer heeft vloerverwarming en de wanden zijn eveneens licht van kleur. Aan de voorzijde bevindt zich een terras waar u heerlijk kunt genieten van de ochtendzon. De screens zorgen er voor dat de woonkamer heerlijk koel blijft. De achterzijde van de woonkamer heeft een royaal eetgedeelte.
De moderne keuken in lichte kleurstelling beschikt over een inductiekookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, oven en quooker. Verder is er een ruim aanrechtblad.

Er zijn 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer is voorzien van airco. Beide slaapkamers beschikken over vaste kasten en zijn voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming.

De luxe complete badkamer in lichte kleurstelling beschikt over een ruime douchehoek, dubbele hang-opbergkast, wastafelmeubel, designradiator en een wastafelmeubel.

Verder bereikt u vanuit de hal de meterkast en het toilet (zwevend) met fonteintje. Ook gaat u vanuit de hal naar de wasruimte met de opstelling van het witgoed en de CV ketel.

Overige:
– Instapklaar!
– Vloerverwarming in het gehele appartement
– Wonen op een prachtige locatie
– Bouwjaar 2016, woonoppervlakte 96 m2, berging 6 m2, tuin 54 m2, zonneterrassen 25 m2, parkeerplaatsen 24 m2 en een inhoud van ca. 300 m3
– Parkeergarage met 2 eigen parkeerplaatsen en een grote berging met oplaadpunten voor fietsen
– Energielabel A
– Gezonde vereniging van eigenaren. De bijdrage is € 220,00 p/m en voor de parkeerkelder € 65,00 p/m
– Veilig wonen aan de rand van het centrum
– Aanvaarding in overleg

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, benedenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Oppervlakten en inhoud

Wonen
96 m²
Overige inpandige ruimte
6 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
25 m²
Inhoud
300 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Bennekom E 12001
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BNK01-E-12001

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom, zonneterras

Garage

Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektrische deur

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken