Verkocht

Simonsstate 2 6716 PG Ede

Omschrijving

Welkom bij Simonsstate 2 in Ede.

Wonen in een van de grootste hoekwoningen op een mooie locatie in de wijk “Rietkampen”?

Kijk dan met ons mee naar deze prachtige uitgebouwde hoekwoning met een woonoppervlakte van maar liefst 151 m2, 4 grote slaapkamers, dakterras een fijne achtertuin met ruime berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van 11 zonnepanelen (2021).
Op een mooie plek in de wijk ‘’Rietkampen’’ staat deze uitgebouwde hoekwoning met een heerlijke tuin op het zuiden gelegen. De woning heeft 4 slaapkamers, een prachtige keuken (2021) en een zeer ruime badkamer. Simonsstate is een rustige straat dus kindvriendelijk. De woning ligt in het groen nabij een singel.

Je kunt parkeren op eigen terrein en nabij de woning en alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt: kinderopvang, basisscholen, de Kenniscampus, het treinstation en winkelcentrum Stadspoort. Kinderen kunnen heerlijk spelen in het park of in één van de speelplaatsen in de directe omgeving. Met de fiets ben je snel bij de sportclub, het centrum of bij het ziekenhuis “De Gelderse Vallei. De A12 en A30 zorgen voor een goede verbinding met Utrecht, Amersfoort en Arnhem.

Indeling:

Begane grond:
Entree, modern toilet met fonteintje, vernieuwde meterkast, garderobe en toegang tot de woonkamer. De uitgebouwde woonkamer is prachtig. De wanden en plafonds zijn gestukt en er is een strakke ingebouwde houtkachel. Het zijraam maakt de woonkamer heerlijk licht. De vloer is voorzien van PVC met comfortabele vloerverwarming. In de tuingerichte woonkamer is er voldoende ruimte voor een riant woon- en eetgedeelte.

De open keuken staat in verbinding met het eetgedeelte. De moderne keuken (dec. 2020) in lichte kleurstelling beschikt over voldoende bergruimte en bevat de volgende inbouwapparatuur: een koelkast, diepvries, spoelbak, inductie kookplaat met Bora systeem, combimagnetron, stoomoven, quooker en vaatwasser. Verder is er een ruim werkblad aanwezig. Vanuit de keuken kijk je vrij de Simonsstate in.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn 2 slaapkamers te bereiken. Eén kamer aan de voorzijde en de andere aan de achterkant. De kamers zijn ruim bemeten over de volle breedte van de woning. De grote ramen maken de kamers licht en deze verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping biedt ruimte aan een slaapkamer en badkamer. Beide ruimtes zijn ook over de volle breedte van het huis gelegen.

De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Wat een prachtige ruimte! De badkamer is ingedeeld met een wastafelmeubel, inloopdouche, tweede toilet, ligbad (groot type), vloerverwarming en er is zowel mechanische als natuurlijke ventilatie.

De ruime slaapkamer is voorzien van grote ramen, airco en een laminaatvloer.

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot de vierde ruime slaapkamer voorzien van airco. Op de overloop is de opstelling van het witgoed en de CV ketel. Natuurlijk is hier voldoende bergruimte voor uw spullen. Middels een deur bereiken we het enorme dakterras. Een heerlijke plek met veel privacy die u naar eigen wens kunt invullen.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken. Het grootste deel van de tuin is ingericht met terras en bordes met diverse beplanting. In de achtertuin staat een stenen berging met achterom en verder is er nog een houtopslag aanwezig. Aan de voorzijde van de woning kunt u 2 auto’s parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden:
– Unieke grote woning;
– Tuin en dakterras gelegen op het zuiden;
– Nieuwe groepenkast en 11 zonnepanelen;
– Dak-, muur- en vloerisolatie;
– Buiten schilderwerk is in 2021 gedaan;
– Kindvriendelijke woonomgeving;
– Fijne ligging in de wijk “Rietkampen”;
– Stenen berging en een eigen achterom;
– Bouwjaar 1993, perceel 177 m2, woonoppervlakte 151 m2, dakterras 18 m2, inhoud woning ca. 518 m3, externe bergruimte 9 m2;
– Energielabel B.

Oplevering in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
151 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
18 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
177 m²
Inhoud
518 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Airconditioning, frans balkon, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, tv kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Bosch ( gestookt uit 2006, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ede E 3779
Oppervlakte
177 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
EDE01-E-3779

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zonneterras
Achtertuin
60 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Overige media