Verkocht

Laarweg 82 6721 DG Bennekom

Omschrijving

WONEN IN BENNEKOM
4 levensloopbestendige 2-onder1-kapwoningen

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning van het nieuwbouwproject gelegen aan de Laarweg 82 te Bennekom heeft de afgelopen periode ter inzage gelegen bij de Gemeente Ede en is inmiddels goedgekeurd en gaan we binnenkort starten met de verkoop.

Daarnaast is de realisatieovereenkomst getekend tussen projectontwikkelaar Nieuwenhuijs Vastgoed en Bouwbedrijf Roelofsen/Kieft uit Lunteren van het nieuwbouwproject.

Met inachtneming van dit heugelijke nieuws is het de hoogste tijd om te starten met de verkoop van de 4 levensloopbestendige woningen met slaap- en badkamer op de begane grond. Achter de schermen zijn wij drukdoende om de verkoop voor te bereiden.

Bij deze start verkoop overhandigen wij u de verkoopbrochure en het inschrijfformulier.
U kunt het inschrijfformulier ook downloaden in funda onder de knop ‘brochure’.

Iedere woning wordt volledig aardgasloos aangeboden. Hierbij wordt de woning verwarmd door een warmtepomp welke buitenlucht omzet in comfortabele warmte. In de zomer kun je hier zelfs optioneel mee koelen. Daarnaast worden de noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische voorzieningen getroffen om dit systeem zo efficiënt mogelijk te maken. Er zijn stelposten opgenomen voor keuken, sanitair en tegels. In overleg met de aannemer heeft u inspraak in uw keuze hierin.

De verkoopprijs is € 545.000,00 v.o.n.

Kenmerken:
– gasloos en energiezuinig
– standaard zonnepanelen
– luchtwarmtepomp en warmte-terugwin-installatie
– 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond
– 2 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping
– zolderverdieping met warmtepomp
– ruime tuin
– berging in de achtertuin
– 2 eigen parkeerplaatsen

De 2-onder-1-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 139 m2.
De kavels variëren vanaf 315 m2 tot maar liefst 378 m2. Let op: de genoemde vierkante meters zijn indicatief en bij benadering.

De kleinschaligheid van het project maakt het straks gezellig wonen en voelt u zich er snel thuis.

De geneugten van het gemoedelijke centrum liggen op luttele minuten fietsen. Sport, scholen, natuur en winkels zijn ook altijd dichtbij. Daarnaast is het meer dan de moeite waard om de omgeving van Bennekom te gaan verkennen: er is genoeg te ontdekken en te beleven. Wilt u wat verder weg dan brengt het wegennet rondom Bennekom u snel waar u heen wilt.

Op deze woningen berust een ”eigen-bewoning” clausule.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij geen grote startbijeenkomsten organiseren. Wij zorgen ervoor dat eind januari 2021 alle verkoopinformatie overzichtelijk beschikbaar is.

Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de actuele stand van zaken? Bel of mail dan naar Makelaardij Jacobs B.V. in Bennekom.

Heeft u liever een echte fysieke verkoopbrochure in handen? Daar hebben wij rekening mee gehouden. De brochure kunt u ophalen tijdens de openingstijden bij ons op kantoor.

Met vriendelijke groet,
Makelaardij Jacobs B.V. en Nieuwenhuijs Vastgoed

Disclaimer:
De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
139 m²
Perceel
350 m²
Inhoud
347 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Bennekom E 10229
Oppervlakte
350 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BNK01-E-10229

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
90 m²
Ligging tuin
Oost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken